Over mij

Facebook
Titel

Welkom

Welkom op de website van Suzanne Fotografie! Om maar te beginnen zal ik even een kleine kennismaking doen, dan weet je gelijk met wie je te maken hebt. Zoals je misschien al door hebt, mijn naam is Suzanne van Dijk en ik fotografeer. Nou tot zover is het voor de hand liggend, maar wat extra informatie is vast ook welkom.

Een paar dingen die je nog niet van mij wist, of misschien ook wel?

-Ik woon (met veel plezier!) in Ridderkerk, maar een paar jaar geleden riep ik nog heel hard, ik ga echt niet in Ridderkerk wonen.. Haha oeps.
-Naast het fotograferen heb ik een baan als cliënt ondersteuner. Dit vind ik super tof ook qua afwisseling!
-Onze kat noemen we tosti, maar ze heet eigenlijk Josje.
-Ik praat hele verhalen in mijn slaap
-Ik kan heel fanatiek zijn, met spelletjes zoals ligretto maar ook met sporten. Ik bootcamp, boks en doe obstacle run training. Oh en ook met fotograferen, dan lig ik opeens weer ergens op de grond.

 

Fotografie is mijn grote passie. Hier kan ik veel energie en creativiteit in kwijt. Omdat ik graag met deze uitgangspunten werk, fotografeer ik in principe niet echt “statisch”. Ik vind het leuk om mensen in beweging te krijgen en fotografeer het liefst in bijvoorbeeld het bos of op het strand. Ik fotografeer veel als lifestyle fotograaf, hiermee doel ik vooral op spontane foto’s waarbij je gewoon bent wie je bent. Of dat nou alleen is, met je familie of met je geliefde viervoeter of misschien een combinatie, het maakt mij allemaal niet uit. Wil je een speciale foto met iets of iemand, laat het dan zeker weten dan kijk ik mee naar de mogelijkheden daarvoor.

Als je nog vragen hebt, schroom niet… ik beantwoord ze graag en zeg niet snel nee tegen een leuke uitdaging.

‘The noblest art is that of making others happy’ – P.T. Barnum

Menu