Portfolio

Suzanne Fotografie biedt fotoshoots op maat aan. Dit kan een loveshoot zijn, portretfoto’s, familie foto’s of dierenfotografie. Wilt u ook graag een blijvende herinneringen met degene die belangrijk voor u zijn? Als lifestyle fotograaf zet ik jullie graag op de foto, dit is zo min mogelijk geposeerd maar vooral zoals jullie echt zijn. Tijdens een fotoreportage staan ontspanning en plezier bovenaan. Zo zijn niet alleen de foto’s leuk om op terug te kijken maar ook de herinnering aan de dag zelf. Van te voren hebben we al contact over de datum natuurlijk, maar ook over de locatie en eventuele kledingkeuzes. Wilt u specifieke foto’s, laat dit dan even weten dan zorgen we ervoor dat de fotoshoot helemaal naar wens is. De fotoreportages zullen voornamelijk buiten plaats vinden, maar kan eventueel ook op een geschikte binnenlocatie.

 

Deze fotoshoots zijn voornamelijk in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Ridderkerk of de Biesbosch in Dordrecht. Ik fotografeer ook graag in de duinen, of op een zandvlakte zoals de Loonse en Drunense Duinen. Daaruit blijkt al dat ik eigenlijk heel Nederland doorreis, net hoe het uitkomt!
Ik bied naast de bruiloften en commerciële opdrachten drie standaardpakketten aan maar een fotoreportage afgestemd op jouw wensen is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met de fotograaf, Suzanne van Dijk.

Portret

Dieren

Koppels & Lovers

Familie & Gezin

Bruiloften

Zakelijk

Menu