Fotoreportage familie & gezin

Je familie is belangrijk, toch? Dat vind iedereen wel! Veel mensen willen graag foto’s hebben met hun gezin, met hun oma of soms van de hele familie bij elkaar.

Suzanne Fotografie houdt ervan om de band tussen de verschillende familieleden vast te leggen. We zullen voornamelijk spontane foto’s maken waarbij de kinderen lekker mogen spelen maar natuurlijk ook even fijn knuffelen met mama of gek doen met papa.

Van te voren bedenken we samen waar de shoot gaat plaats vinden of misschien heb je zelf al een idee. Suzanne Fotografie is gevestigd in Ridderkerk, maar is ook bekend in Dordrecht, Breda en Rotterdam. Het gaat namelijk om een locatie die comfortabel aanvoelt voor jullie allemaal, maar zeker met kinderen erbij is het ook fijn als er de ruimte voor ze is om ze lekker te laten rennen. Hebben jullie zelf een hond, of een paard? Die mag ook mee op de foto want vaak zijn dieren net zo goed een onderdeel van de familie. Ook katten, konijnen en zelfs een geit zijn wel eens mee geweest op fotoshoot, maar dat moet je wel met ze aandurven.

We nemen de tijd om even te wennen aan voor de camera staan en zorgen voor een ontspannen shoot. Na de shoot ontvang je binnen enkele weken een persoonlijke pagina met sowieso 20 foto’s en de mogelijkheid tot het nabestellen van foto-afdrukken. Bij deze afdrukken zullen wat individuele foto’s zitten, indien gewenst, maar natuurlijk vooral foto’s samen.

Menu